Mansikka -amppeliin

Amppelimansikka Ria - Makeaa mansikkaa koko kesä!

Ria on uusi jatkuvasatoinen lajike, joka tuottaa erittäin hyvänmakuisia, makeita ja herkullisia mansikoita koko kasvukauden. Se on herkullinen naposteltava patiolle ja parvekkeelle niin aikuisten kuin lastenkin iloksi.  

Amppelimansikkaa on helppo kasvattaa aurinkoisilla ja valoisilla parvekkeilla, terasseilla ja patioilla. Kasvualustaksi sopii peruslannoitettu, hyvä ja ilmava puutarha- tai kesäkukkamulta.

Istuta taimet tilaviin amppeleihin tai syviin parvekelaatikoihin. Halkaisijaltaan 25cm amppeliin sopii 3-4 tainta ja 85 cm pituiseen parvekelaatikkoon 6-8 tainta.

Huomioi, että koko kesän jatkuva kasvu ja sadontuotto kuluttavat paljon ravinteita ja viikottainen mieto kastelulannoitus on tärkeää uusien nuppujen muodostumiselle! Mikäli rönsyt kasvavat liian pitkiksi, niitä voi huoletta leikata päistään. Amppelimansikat ovat monivuotisia. Ne voi halutessaan talvettaa ruukuissaan viileässä varastossa tai puutarhassa maahan upotettuna. Huom. Syksyn lähestyessä voit ruukuissa kasvatetut taimet siirtää kasvihuoneeseen. Tällöin satokausi pitenee huomattavasti, jopa syys-lokakuulle saakka.

Copyright; Kauppila Oy; kaikki oikeudet pidätetään.