Toimitusehdot

HUOM!

TUOTTEET SAATAVILLA VAIN NOUDETTUNA FLÖR PELTOLASTA, KAURAKATU 43, TURKU.

 

Yleistä toimituksista

FLÖR | FLÖR Kukka ja Puutarha Oy ei vastaa ylivoimaisen esteen (force majeure) aiheuttamista viivästymisistä eikä tuotteiden virheellisen kunnon, väärän laji- tai lajikenimen tai viivästyneen toimituksen aiheuttamista välillisistä haitoista.

FLÖR | FLÖR Kukka ja Puutarha Oy pidättää oikeuden muuttaa toimitusehtojaan. Voimassa olevat toimitusehdot ovat nähtävissä FLÖR | Kauppila Oy:n verkkokaupassa ja asiakkaan on tutustuttava niihin ennen tilauksen lähettämistä.

FLÖR | FLÖR Kukka ja Puutarha Oy ja asiakkaan välistä sopimusta koskevat mahdolliset riita-asiat pyritään aina ensisijaisesti sopimaan asiakkaan ja Kauppila Oy:n kesken. Mikäli sopimukseen ei päästä, riita ratkaistaan Turun käräjäoikeudessa tai kuluttaja-asiakkaiden osalta asiakkaan kotipaikan käräjäoikeudessa.

Myymme ja toimitamme tuotteet ainoastaan Suomeen.

Ahvenanmaalle toimitettaessa käytämme verorajanumeroa. Veloitamme ja tilitämme arvonlisäveron asiakkaan puolesta Ahvenanmaan tullille.

Ikäraja

Alle 18-vuotiaalta vaaditaan aina huoltajan tekemä tilaus.

Asiakkuus

Asiakkuus syntyy kun asiakas tekee tilauksen. Tilaus edellyttää seuraavia henkilötietoja: Asiakkaan nimi, lähiosoite, postinumero, postitoimipaikka, sähköpostiosoite sekä puhelinnumero.

Hinnat

Tuotteiden hinnat ilmoitetaan euroissa ja sisältävät arvonlisäveron. Toimituskulut lisätään tuotteiden yhteissummaan. Pidätämme oikeuden virheellisten hintojen korjaukseen. Mikäli korjaus koskee jo tehtyä tilausta, ei tilausta käsitellä asiakkaan vahvistamatta korjausta. Vaihtuvat nettitarjoukset koskevat uusia tilauksia. Kaikista myynneistämme vastaamme vain laskutettuun hintaan saakka.

Taimien toimitus- ja takuuehdot

Tilauksen toimitusaika vaihtelee sesongin mukaan, kiireaikoina toimitusaika voi olla 2-5 viikkoa.

Siemeniä toimitamme pääasiassa tammi-toukokuussa, silloin valikoima ja saatavuus on parhain.

Kesäkukkien taimia ja kesällä kukkivien kasvien sipuleita/mukulia toimitetaan keväällä, viikoilla 11-15.

Taimistotuotteita toimitetaan keväällä heti tuotteiden saavuttua varastoomme ja kun sääolosuhteet sen sallivat. Taimia toimitetaan koko kasvukauden ajan sen loppuun saakka.

Keväällä kukkivien kasvien sipuleita/mukulia toimitetaan syksyllä, syyskuun alusta lähtien.  

Tilausta mahdollisesti koskevat reklamaatiot tai palautukset on tehtävä 14 vrk:n kuluessa taimien vastaanottamisesta.

Kuljetuksesta aiheutuneet vauriot on taimia vastaanotettaessa ilmoitettava heti kirjallisesti kuljettajalle tai niin pian kuin se teknisesti on mahdollista taimien toimittajalle.

Mahdolliset huomautukset taimien kasvuunlähdöstä on tehtävä 45 vrk:n kuluessa taimien vastaanottamisesta. Edellytämme asiakkailta kullekin taimityypille sekä kasvilajille oikeanlaista käsittelyä, istutusta sekä hoitoa. Kasvuunlähtötakuu ei koske huolimatonta taimien käsittelyä tai vääriä varastointiolosuhteita.

Huom. Kasvuunlähtötakuu ei ole talven yli takuu. Mahdollisia talvivaurioita emme korvaa. Monivuotisille kasveille on annettu kasvuvyöhykesuositukset, mikäli se on tiedossa. Uutuus- ja erikoiskasvit vaativat aina talvisuojauksen sekä oikeanlaisen kasvupaikan.

Takuu ei rajoita kuluttajalle suoraan kuluttajasuojalain perusteella kuuluvia oikeuksia, jos tuotteessa on virhe.

Paino- sekä valokuvausteknisistä syistä tuotekuvan ja todellisen tuotteen väreissä voi esiintyä sävyeroja.

Kasvi tai jokin sen osa voi olla myrkyllinen, vaikka sitä ei ole erikseen mainittu.